Prázdniny jsou fuč, děti sedí již měsíc ve školních lavicích, a tak i my po účasti na venkovních akcích přes krásné léto chystáme naše "tažení" do škol.

V letošním roce jsme se mohli po dlouhé době potkat třeba na Aviatické pouti, Dětském superdni v Pardubicích, či na Dnu železnice v České Třebové. Ale teplé měsíce pomalu končí a stejně jako děti, i my se přesouváme do škol a školek. Takže pokud jste nás zatím nepotkali na žádné akci a nenakreslili nám žádný obrázek, můžete tak učinit třeba v rámci školy. Právě v těchto dnech chystáme oslovení všech školských zařízení na území Pardubického kraje. A pokud by třeba paní učitelka vám, děti, o žádné soutěži nic neřekla, nebojte, pořád se můžete zúčastnit sami. Stačí, když nám svůj obrázek pošlete poštou. Určitě se koukněte do sekce "JAK SE ZAPOJIT", tam najdete všechny potřebné informace. Těšíme se na vaše krásné obrázky :)

pce-kraj sus pce EKOKOM2 cd screenlogo
V1_text_barevne CRo-Pardubice_104.7-Z-RGB

rrapk


logo LDN
     tonda obal logo    pce-denik    

Na webu používáme soubory cookies.

Tyto soubory a informace se naše společnost snaží využívat za účelem vylepšování a rozvoje služeb, které zde nabízíme a poskytujeme. Využití souborů cookies umožňuje zlepšovat pro Vás lepší uživatelnost webových stránek a zpříjemňuje jejich použití.

Souhlasím