Hned dvě poroty se musely probrat více než tisícovkou obrázků a drobných plastik, které dorazily do dvanáctého ročníku soutěže Zdravá a nemocná příroda Pardubického kraje. Zájem dětí o největší výtvarný projekt v zemi byl opět značný a úroveň vytvořených děl byla, alespoň podle hodnotitelů, opravdu vysoká.

Prázdniny jsou fuč, děti sedí již měsíc ve školních lavicích, a tak i my po účasti na venkovních akcích přes krásné léto chystáme naše "tažení" do škol.

Hlasování veřejnosti je spuštěno od 11. ledna do půlnoci 31. ledna 2023

Takže můžete hlasovat pro ty nejkrásnější obrázky celých 20 dní! Všechny kategorie a obrázky naleznete, když kliknete nahoře na liště na "SOUTĚŽ 2022".
A zatím, co budete hlasovat pro obrázky, se sejde odborná porota, která vybere 10 finalistů v každé kategorii, ze kterých 2. kolo poroty určí první tři místa.
Přejeme všem soutěžícím hodně štěstí :)

Prodlužujeme termín příjmu prací do 14. 12. 2023

Ozýváte se nám, že letošní termín 1. 12. je pro řadu z vás šibeniční a proto jsme se rozhodli, že termín příjmu prací posuneme o 2 týdny, konkrétně do 14.12.2023. Snad vám to pomůže připravit obrázky více v klidu a bez shonu. Těším se na vaše práce :) !

STIHLI JSME TO! .. 1331 obrázků (jste ÚŽASNÍ!!)..  roztřídit, vyfotit, nahrát na web a připravit pro Vás a pro naše porotce k hlasování :) 

A proto může hlasování Vás, veřejnosti, začít s půlnocí nového roku! Tak neváhejte a hlasujte pro obrázky, které se Vám líbí nejvíc. Z každého zařízení - počítače, telefonu atd. - je možno pro jeden obrázek hlasovat pouze jednou. Hlasovat můžete tedy od půlnoci 1. 1. 2024 celé dva týdny - do půlnoci neděle 14. 1. 2024. Tak do toho! :)
My mezitím budeme ukazovat Vaše krásné obrázky dvoukolové odborné porotě.

Hlasování veřejnosti skončilo. Hlavní část soutěže pokračuje - obrázky hodnotí 2. kolo odborné poroty 

Ve veřejné části soutěže to poslední dny před koncem hlasování vřelo, hlasy přibývaly, pořasí se přelévalo do posledního dne. Ale s půlnocí neděle 14. února hlasování skončilo a proto tedy známe vítěze ve všech čtyřech kategoriích:

Kategorie předškolních dětí - veřejnost - 560 hlasů! - 🏆 Barunka P., Česká Třebová
Kategorie prvního stupně ZŠ - veřejnost - 805 hlasů! - 🏆 Liliana J., Holice
Kategorie 2. stupně ZŠ - veřejnost - 649 hlasů! - 🏆 Markéta K., Dolní Ředice
Kategorie středních škol - veřejnost - 1521 hlasů! - 🏆 Kristýna R., Lanškroun

Všem vítězům, které budeme v následujících dnech kontaktovat, moc Gratulujeme! :)

I v letošním roce děti mohou soutěžit se svými výtvory v naší soutěži o hodnotné ceny. S řadou z nich jsme se již setkali na venkovních akcích či příměstských táborech a nyní za nimi míříme i do všech středních škol, školek a základek v celém Pardubickém kraji. Samozřejmě se můžete zapojit i sami nezávisle na škole. Jak se zapojit a soutěžit s námi o skvělé ceny, se dozvíte zde.

Podkategorie

pce-kraj sus pce EKOKOM2 cd screenlogo
V1_text_barevne CRo-Pardubice_104.7-Z-RGB

rrapk


logo LDN
     tonda obal logo    pce-denik    

Na webu používáme soubory cookies.

Tyto soubory a informace se naše společnost snaží využívat za účelem vylepšování a rozvoje služeb, které zde nabízíme a poskytujeme. Využití souborů cookies umožňuje zlepšovat pro Vás lepší uživatelnost webových stránek a zpříjemňuje jejich použití.

Souhlasím