V letošním roce probíhá již sedmý ročník největší výtvarné soutěže v regionu. Všechny potřebné informace naleznete v sekci "jak se zapojit".
Opět soutěžíme o spousty krásných a hodnotných cen! Těšíme se na vaše práce! :)

Pardubice, 8. února 2016 – Celkem 1560 soutěžních obrázků, ale jen osm vítězů. Takový byl 6. ročník největšího výtvarného projektu v České republice - Zdravá a nemocná příroda Pardubického kraje. Pro porotu bylo náročné z tolika úžasných prací dětí a studentů vybrat ty nejlepší a ocenit je za jejich snahu, výtvarné cítění i pohled na svět. Mezi oceněnými se objevila jména známá, ale i jména nováčků soutěže.

Internetové hlasování veřejnosti naší soutěže zná vítěze ročníku 2015. Na vítěze jednotlivých kategorií se můžete podívat na našich stránkách - všem vítězům gratulujeme! Dvoukolová odborná porota rozohodla o 40 finalistech a 12 (4 kategorie x 3 místa) výtvarníků, kteří budou "na bedně". 
Vítěze internetového hlasování a všech 40 finalistů vybraných odbornou porotou budeme v následujících dnech kontaktovat a zvát na slavnostní ceremoniál vyhlášení výsledků soutěže. Slavnostní vyhlášení se uskuteční 8. února 2016 dopoledne.

Děkujeme všem účastníkům za jejich účast!

Prodlužujeme internetové hlasování do 25. 1. 2016!

Děkujeme všem soutěžícím za zaslaná díla. V současné době obrázky třídíme, fotíme a zpracováváme. V nejbližších dnech budou uveřejněny na webových stránkách. O zahájení hlasování Vás budeme informovat emailem.

pce-kraj sus pce EKOKOM2 cd screenlogo
V1_text_barevne CRo-Pardubice_104.7-Z-RGB

rrapk


logo LDN
     tonda obal logo    pce-denik    

Na webu používáme soubory cookies.

Tyto soubory a informace se naše společnost snaží využívat za účelem vylepšování a rozvoje služeb, které zde nabízíme a poskytujeme. Využití souborů cookies umožňuje zlepšovat pro Vás lepší uživatelnost webových stránek a zpříjemňuje jejich použití.

Souhlasím